Available Housing Containers

Containerele de locuințe au devenit o alternativă populară pentru constructorii de case treatment doresc ceva diferit. Acestea sunt ieftine, ușor de construit și au multe beneficii eco-friendly. Pentru multi arhitecti si constructori excitat containere de transport maritim furnizează o nouă formă de arhitectură, în cazul în care containerul de construcție pot fi folosite ca blocuri de construcție și elemente structurale pentru case, birouri și chiar orașe.

containere de birou sunt construite containere birou cu containere de transport maritim. Ele sunt foarte accesibile și suficient de puternic pentru a new deveni cadrul pentru o casă. Construirea unei case container de mare este destul de ușor. Constructorii așezați unul sau mai multe containere pe o fundație regulat, se taie ferestre și uși în pereții containerului, izolați containerul modificat în mod corespunzător pentru the rezista la căldură și frig, decora și voila - un recipient acasă transformat moderne acasă. Structura modulară a containerelor de transport înseamnă că ele pot fi ușor atașate unele de altele. Acest lucru permite arhitecților să creeze modele interesante și unice.

Producem, montam si livram - containere, containere birou, containere de locuit, containere modulare.

Cu o experienta de peste 10 ani va oferim solutii total throughout domeniul constructiilor civile si industriale. Va punem la dispozitie o gama variata de produse, componente, sisteme si solutii metalice complete.

Vindem toate tipurile de containere standardizate si nestandardizate:

Containere birou;

Containere sanitar;

Containere spatii comerciale;

Containere santier;

Containere de locuit;

Case din containere;

Constructii containerizate;

Containere pentru orice destinatie la cerere.